• Facebook
  • Instagram

Welkom...

op de website van Ameya, een baken in de zoektocht naar jezelf.

Agenda

Workshop: Uit je hoofd, naar je hart

23 september 2023 om 11:00

Tentoonstelling, Deurle

23 september 2023 om 11:00

Workshop: Wat wil zichtbaar worden in jou?

23 september 2023 om 11:00

 

Altijd al was ik gefascineerd door de diepere zingeving van het leven.  De filosoof in me laat me altijd alles in vraag stellen, altijd op ontdekking gaan, altijd op zoek naar.  

Tot op heden heeft het pad van transformatie me langs heel wat verschillende wegen mogen leiden. Wegen waar ik mezelf tegen kom, om uiteindelijk telkens weer te mogen aankomen.

 

Ik mocht leren dat beiden essentieel zijn voor groei & we met deze energie ons hele leven lang mogen spelen.

Mijn verhaal

Een boeiend creatief proces, waarin ik jullie vanuit eigen intuïtie, ervaring en doorleving, heel graag meeneem en begeleid.

Ameya, sanskriet voor grenzeloos.

Dit is de plaats waar je de ondersteuning krijgt om de begrenzingen & beperkingen los te laten, waar jouw inspiratie, jouw kern, jouw potentieel, jouw talenten, jouw waarheid, jouw innerlijke groei centraal staat. Waar evenwicht gecreëerd wordt in de dualiteit van grenzeloos zijn.  De plaats waar je de mogelijkheid krijgt tot groei & transformatie. De plaats waar het onbewuste jou het verhaal vertelt. 

“Vanessa is een bron van energetische inzichten en wijsheid. Ze creëert een warme, open omgeving en ze begeleidt je in jouw eigen creatieve processen. Ze laat jou de vrijheid om jouw eigen creativiteit naar boven te halen en te benutten. Zeer fijn werk. Dank je wel Vanessa”

S. MARICHAL

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes...

contacTEER ME

Zusters Maricolenstraat 53

9820 Merelbeke

 

Mail: info@ameya.be

Tel: +32 478 300 119

Rek.nr:

BE 30 7360 3583 6211

BTW nr:
BE 0676.363.578