kunst header.jpg

KUNST

Intuitie & toeval staan centraal binnen mijn proces van creatie. Een filosofisch proces diep in mezelf geweven. Onlangs mocht deze spreuk me toe vallen: “Wijsheid is de kunst per ongeluk de waarheid te zeggen”, van de Nederlandse auteur Tim Krabbé.  Een quote, die allesomvattend is voor wat mijn creaties me vertellen.

kunst.jpg

Vanuit mijn eigen ervaringen als jong volwassene weet ik wat het is om niet de financiële mogelijkheden te hebben om te ontspannen of talenten verder te kunnen ontwikkelen zonder de toevallige passanten op mijn weg. 

 

Ameya is grenzeloos, Ik vind het uitermate belangrijk dat de therapieën die ik aanbied, toegankelijk zijn voor zij die er nood aan hebben. Evenwicht in die grenzeloosheid bewaren is niet altijd makkelijk als therapeut. Ik heb er menige tijd mijn hoofd over gebroken hoe ik dat kan aanpakken. Van daaruit heb ik besloten om 10% van het bedrag van verkochte kunstwerken te investeren in therapie voor zij die anders vaak uit de boot vallen. Want elke mens heeft recht om te kunnen groeien naar de beste versie van zichzelf.

Weet dat je met de aankoop van een kunstwerk bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van, een kind, een tiener, een volwassene….

Neem gerust een kijkje bij de kunstwerken op mijn andere website: