top of page

Workshops

Sommige workshops zijn gericht op omgaan/uiten van gevoelens en emoties.  Het doorbreken en loslaten van oude patronen en zo te werken aan een gezonde mentale weerbaarheid.  Je leert de verbinding met jezelf aan te gaan waardoor je een veilige haven bij jezelf kan creëren.  Via aangereikte tools leer je vorm geven aan jouw kern waardoor je steviger in je schoenen kan gaan staan in je dagelijkse leven.

Andere workshops zijn voornamelijk gericht op relaxatie en ontspanning, helemaal loskomend van je denkprocessen  
 
De workshops worden georganiseerd voor tieners, jongeren, volwassenen.
Elke workshop wordt aangeboden in groep als individueel.

 

Intuitief schilderen: wat wil zichtbaar worden in jou?

Reeks van 3 halve dagen

Bij intuïtief schilderen is het ‘onderweg’ zijn belangrijker dan het resultaat.  Je gaat creëren vanuit jouw innerlijke bron en ziet jouw proces tot leven komen. Je leert laag per laag ruimte geven aan jezelf.  De reeks situeert zich in een therapeutische vorm waar ruimte is om bepaalde thema’s die in je leven tot uiting te laten komen. Een diepgaande reeks om de verbinding met jouw innerlijke bron te versterken.  We werken in een kleine groep.

150 euro voor drie halve dagen

van 10u tot 13u

alle materialen, koffie, thee & versnaperingen

Intuïtief tekenen/schilderen op papier
Vanuit een ontspannen en inuïtieve manier vormgeven. Je krijgt diverse opdrachten met verschillende materialen (pastelkrijt, inkt, stift, potlood, waterverf, enz.... )  
bottom of page